7 200 ₴
Сироватка являє собою живильне середовище для культивування патогенних штамів лептоспір. Якість суворо контролюється від початку збору сироватки, під час стерилізації та виробництва і далі аж до її упаковки. Кроляча сироватка виробляється з крові асептично взятої від кроликів, тестується на відсутність аеробних та анаеробних бактерій, грибів та дріжджів.
Бактерії та гриби |
негативна |
Мікоплазма |
негативна |
Значення рН |
7,0-7,4 |
Осмолярність |
260 - 340 мосмоль/кг |
Гемоглобін |
< 50 мг/дл |
Загальний вміст білка |
6,0-7,4 г/дл |
Зберігання: при температурі: -20 градусів.
Термін придатності: 24 місяці після виготовлення.