120 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Дозволяє самостійно контролювати та оцінювати стан вимені задовго перед появою видимих змін якості молока у вигляді грудок, крові та желеподібних пасем.
Після видою перших струйок молока здоїти наступні струйки молока до окремих відділів лопатки для тестування (з кожної дійки до окремого відділу). Надлишок молока вилити, перехиляючи лопатку під кутом 45°, залишаючи незначну кількість молока для визначення. Додати рідину до тестування молока в пропорції 1:1. Тримаючи лопатки в горизонтальній позиції, круговими рухами вимішувати рідину з молоком.
Суміш залишається текучою, однорідною. Відсутність тенденції до згущування чи формування слизу.
Оцінка: Ø 150 00 соматичних клітин. Відсутність маститу в зразку. Молоко добре, з невеликими змінами. Суміш показує тенденцію до утворення слизу. Поява делікатних желеподібних пасем. Щоб зауважити зміни, потрібно перехилити плитку в одну і другу сторону, щоб побачити молоко на дні плитки. Оцінка: Ø 150 000-400 000 соматичних клітин - підозра маститу у зразку молока.
Суміш густа і желеподібна. Оцінка: Ø 400 000 - 800 000 соматичних клітин - мастит зразку.
Суміш одразу робиться густою і желеподібною. Під час виконання проби суміш нагромаджується на краях плитки.
Оцінка: понад Ø 800 000 соматичних клітин – мастит зразку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Avita |
Країна виробник | Польща |