Лабораторна центрифуга Гербера з підігрівом
Призначення:
Використовується в молочних і харчових лабораторіях для оцінки вмісту жиру в молоці та молочних продуктах методом Гербера.
Особливості
- Зовнішня частина виготовлена з металу, покритого емаллю гарячої сушки, забезпечуючи стійкість противокислотную
- Автоматичний контроль блокування кришки
- Автоматична зупинка
- Цифровий таймер
- Автопідігрів і контроль температури на рівні 65С
- Розрахована на 8 бутирометров
- Регульований таймер від 1 до 99 хвилин
- Ревномерное розподіл температури
Управління центрифугою
- (Вгору) — Збільшення часу центрифугування
- (Вниз) — Зменшує час центрифугування
- Кнопка STOP -кнопка STOP зупинка центрифугування і відкриття кришки центрифуги
- Кнопка STAR-кнопка START починає діяти тільки тоді, коли кришка центрифуги закрита на замок
- Після зупинки центрифугування або натискання кнопки STOP кришка відкривається автоматично
- Тих. характеристики
Центрифуга:
- Баланс при обертанні 350г +/-50г
- Швидкість обертання 1100 — 1350 оборот/хв
- Ефективний радіус: 170 мм
- Напруги: 230Вольт, 50 Герц
- Потужність 500 Вт
- Вага 13 кг
- Розміри: 470×380×230 мм
Тримачі для бутирометров
- Вага — 66 грам
- Внутрішній діаметр — 26 мм
- Зовнішній діаметр — 27 мм
- Діаметр обідка — 33 мм
- Висота — 168 мм
- Виріб з латуні, циліндричної форми