Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
LactoScope Filter був введений у лінійку приладів Дельта Інструментс 1990 року. Упродовж цього часу його зовнішній вигляд змінювався вже кілька разів. 2008 року компанія Дельта Інстументс пригонила рішення модернізувати цей прилад. Надалі цього з'явилася можливість використовувати LactoScope Filter також для аналізу сирів.
LactoScope Filter — автономний універсальний інфрачервоний аналізатор молока та молочних продуктів. За допомогою цього приладу можна робити аналіз рідкого молока, вершків, сироватки, а також морозива на наявність у цих продуктах жиру, білка, лактози та СМО. У рідких зразках молока можливе також визначення точки замерзання.
Треба зауважити, що LactoScope здійснює вимірювання рівня жиру, білка та лактози. Рівень сомо обчислюється щодо рівня вищезгаданих параметрів.
Модель C3 фільтра LactoScope + вимірює 3 компоненти: жир, білок і СМО. C4 + модель також вимірює лактозу та обчислюєСОМО. У комплекті з Cheese Application
LactoScope Filter може також проводити аналіз сиру.
— надійна інфрачервона технологія;
— точність;
— швидкість;
— модульна конструкція;
— можливість вибору між швидким калібруванням і multi poin калібруванням;
— невисока ціна реактивів;
— простота встановлення;
Моделі LactoScope Filter C3+ і C4+ характеризується такими особливостями:
— аналіз 150 проб на годину;
— автоматичне занулення й очищення;
— нагрівання зразків: від 2 до 50 С;
— заводські калібрування для рідкого молока, сироватки та вершків;
— можливість калібрування під 20 різних молочних продуктів;
— результат аналізу зразків зображається у відсотках;
У LactoScope Filter використовується інтегральний двоетапний гомогенізатор для зразків. Ця особливість робить можливим підвищити точність результатів і знизити можливість виникнення збоїв у подальшості високого рівня ефекту відбиття.
LactoScope Filter забезпечений опціями овтоматичного обнулення/очищення та підігрівання зразків. Опція овтоматичного обнулення/очищення активує автоматичне очищення проточної системи після аналізу образів. Тобто система не може «забути» автоматичне очищення.
Опція автоматичного занулення виробляє нульове вимірювання щогодини. Настроювання обнулення містить також процедуру очищення. Отже, лабораторному персоналу не потрібно очищати щоденно вручну.
Завдяки опції попереднього підігрівання, добре гомогенізовані зразки з температурою від 2 до 50 °C можуть бути проаналізовані без підігрівання на водяній бані. Вбудований нагрівач підігріє температуру зразків до 40 °C
Примітка: Охолоджене сире молоко (не гомогенізоване) завжди треба попередньо нагріти до 40 °C на водяній бані.
Для роботи з LactoScope Filter використовує два типи рідин:
— Обнулювальний розчин (Triton X-100)
— Розчин для очищення (Decon90) (Decon90 відомий у США як Contrad-70)
Кожен LactoScope встановлюється місцевим інженером. Установлення займає приблизно один день. Упродовж цього дня інженер установить LactoScope та проведе тренінг для двох або трьох працівників лабораторії. Тренинг складається з користувацького тренінгу та основного технічного тренінгу. У комплекті з приладом LactoScope клієнт отримує сервісний набір з основною поставкою інструментів і частин. Це допомагає максимально знизити час можливого простою цього приладу. Умови сервісу цього приладу мінімальні завдяки простоті його дизайну.
Умови сервісу цього приладу мінімальні завдяки простоті його дизайну. Оскільки більшість налаштувань, а також опція самоочищення аналізатора є частиною програмного забезпечення — сумарне щорічний час обслуговування становить у середньому три години. Клапан гомогенізатора, клапан вхідного отвору та фільтри зразків легкодоступні користувачем, що дає змогу легко замінити ці частинки в разі потреби.
Щоб гарантувати послідовну роботу Вашого LactoScope, його надійність і тривалість терміну його експлуатації, ми настійно рекомендуємо здійснювати періодичний професійний сервіс.
Споживання електроенергії: 300VA
Габаритні розміри: 50 x 34 x 40 cм (ШxВxГ)
Вага: Approx. 26 кг
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | EMC |